top of page

A Fisio a Casa treballem per millorar la vida de les persones

Sabem que la salut és molt personal, per això apostem per un tracte personalitzat i una alta implicació que es reflecteix tant en els tractaments com en la flexibilitat en les visites.

Fisioteràpia de qualitat accessible per a tothom 

Ens obres la porta de casa teva i confies la teva salut en nosaltres, per això ens assegurem de personalitzar cada visita al màxim. 

 

Ens agrada comparar Fisio a Casa amb la botiga especialitzada de barri, aquella que t’ofereix la màxima qualitat amb un tracte proper i respectuós.


 

Oferim fisioteràpia a domicili des de 2015

Vam fundar Fisio a Casa perquè vam veure que hi havia la necessitat d’oferir un servei de fisioteràpia de qualitat, proper i pràctic, amb la comoditat de ser a domicili.

 

Com a professionals de la salut ens acostem a tu perquè gaudeixis de totes les comoditats durant el tractament. Portem tot el material i sempre et tractem un de nosaltres, és a dir, la mateixa persona, així establim una relació de confiança amb tu i podem fer un seguiment de la teva evolució.

 

Formem part del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya per assegurar que actualitzem els nostres coneixements i aportem les últimes innovacions en fisioteràpia.

bottom of page